مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی کشاورزی
مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی : با افزایش جمعیت و کاهش زمین های مسکونی نسبت به جمعیت رو به رشد از یک طرف و همچنین افزایش بهره برداری افراد سود جو از زمین های زراعی و باغات مختلف در سراسر کشور، قانونگذار در سال ۱۳۷۴ به دنبال برخورد قانونی و جلوگیری از این امر اقدام به تصویب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی پرداخت و متهمان را مشمول مجازات های خاص این قانون قرار داد.
مراجعه به وکیل دادگستری و اخذ مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی کشاورزی سبب می شود تا از بسیاری مسائل مربوط به قوانین حفظ کاربری اراضی و موارد مجاز تغییر کاربری آگاه باشید.
یکی از مهم ترین مسائل در مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی کشاورزی، در خصوص چگونگی تغییر مجاز کاربری آن هاست. در این خصوص تبصره یک از ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات اعلام می کند که تشخیص موارد ضروری و در نتیجه مجاز تغییر کاربری اراضی در هر استان بر عهده یک کمیسیون متشکل از رئیس جهاد کشاورزی، مدیر امور اراضی، رئیس سازمان مسکن و شهرسازی، مدیر کل حفاظت محیط زیست و یک نفر به نمایندگی از استاندار که جلسه فوق با ریاست رئیس سازمان جهاد کشاورزی برگزار می گردد می باشد. نظر سازمان جهاد کشاورزی در این زمینه برای مراجع قضایی به منزله نظر کارشناس رسمی دادگستری تلقی می گردد.
در جامعه ما هنوز فرهنگ مراجعه به وکیل پایه یک دادگستری در مواجه با مسائل و مشکلات حقوقی جا نیافتاده است درحالی که در بیشتر کشورهای دنیا اولین اقدام در مواجه با مشکل حقوقی و قضایی مراجعه به وکیل دادگستری می باشد این قضیه در ایران برعکس می باشد مردم سعی دارند ابتدا خودشان مسئله حقوقی خودشان را حل کنند در نهایت هم به مشکل می خورند و خودشان ضرر می کنند زیرا هر عمل و هر کاری که می خواهیم انجام دهیم نیاز به حرفه وتبحر خاص خودش دارد،درمسائل حقوقی هم شما باید به متخصص آن یعنی وکیل داگستری مراجعه کنید و از مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی کشاورزی برای تغییر کاربری بهره مند شوید.
در مواردی که به اراضی زراعی و باغی طبق مقررات این قانون مجوز تغییر کاربری داده میشود، 80 درصد قیمت روز اراضی و باغ های مذکور با احتساب ارزش زمین پس از تغییر کاربری بابت عوارض از مالکین وصول میگردد.
احداث گلخانه، دامداری، مرغداری، پرورش ماهی و سایر تولیدات کشاورزی و کارگاه های صنایع تکمیلی و غذایی در روستاها، بهینه کردن تولیدات بخش کشاورزی بوده و تغییر کاربری محسوب نمیشود.
تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی برای سکونت شخصی صاحبان زمین تا پانصد متر مربع فقط برای یکبار و نیز احداث کارگاه های صنایع دستی در روستا ها، مشمول پرداخت عوارض موضوع قانون فوق نخواهد بود. در خصوص تغییر کاربری می توانید با مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی کشاورزی اقدام به این کار نمایید .
تیم حقوقی ما با درک هزینه های بالای پیگیری پرونده های ملکی و مشکلات مالی مردم مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی کشاورزی ارزان و به صرفه در زمینه ملکی به مردم ارائه می دهد همچنین گروه حقوقی متخصص ما خدمات حقوقی رایگان به مراجعه کنندگان خود ارائه می دهد ، برای بهره مند شدن از سودمندترین مشاوره حقوقی تغییر کاربری اراضی کشاورزی با ما در ارتباط باشید.